♥Followers♥

Cinta adalah sebuah kitaran. Apabila anda mencintai anda terluka. Apabila anda terluka, anda benci. Apabila anda benci, anda cuba melupakan. Bila anda cuba untuk melupakan, anda mula hilang. Dan ketika anda mula hilang, akhirnya anda akan jatuh cinta lagi.

Nov 7, 2010

balik kampung tiba-tiba!!

tik tok..
tik tok..
4.30 pm, 4 november 2010..
handphone aku bunyi..
atoi!!
Cik F call le..
dia ajak aku balik kampung..
so..
tibe-tibe je balik kampung..
tak de dalam plan aku le puleks..
tak pe la..
pape pun..
sepanjang dah balik kampung ni..
sempat gak le aku snap-snap gambar ngan member-member aku kat kampung..
dah sume pakat-pakat balik berkumpul kat kampung tanpa dirancang..
huhu..

Jumaat (5 November 2010)
v
v
v
v
v
v
v
v
posing jek..

aku senget le puleks

ayu gitu..

apa pandang-pandang?

senget lagi!!

mayah cun le kat sebelah

adik cute ni culik jap ye??




Sabtu (6 November 2010)
v
v
v
v
v
v
v
v

aduh! gemok le..

ade yang tak kena la..

aku tersepit..

fyda jelir-jelir puleks..

dua-dua tomei le.. aku tak le..




Ahad (7 November 2010)
v
v
v
v
v
v
v
v
balik KL daaa....

::enjoy setakat tu je la. lepas ni tumpu kat final exam lak. jumaat ni first paper. kasi pecah itu kepala. aduh!!
  tak pe la, tak dapat raye pun, balik kali ni pun dah cukup bermakna. huhu..
  k papai..





4 comments:

one2paii said...

papai??lu panggil gua ke td..gua x sedar..hahha..oloh2 tomei nye die..

fara murni said...

mn de pggl one2paii le..
papai je le..
weks~~
lalala~~

elmo blurb blurb said...

fara, apesal kamu makin berisi??? bahagia ke?? bagus² :)

fara murni said...

bhgia sgt2 le skg elmo..
huhu...
tnsen sgt sbnrny tu..
asek mkn jek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...