♥Followers♥

Cinta adalah sebuah kitaran. Apabila anda mencintai anda terluka. Apabila anda terluka, anda benci. Apabila anda benci, anda cuba melupakan. Bila anda cuba untuk melupakan, anda mula hilang. Dan ketika anda mula hilang, akhirnya anda akan jatuh cinta lagi.

Oct 6, 2010

hidup ke mati ke, pukul 5.30, tutup..

aduh..
menyampah tol aku ari ni..
sengal punye mamat..
buat cam bagus sangat le lu..
lutut le lu..
senget..
aku susah gak nak menyampah ngan orang ni..
sape suh sengal sangat..
bongeks...


pagi-pagi dah cam sengal..
suh aku ganti shift die..
tapi pas tu die hilang lak sampai time shift aku lak..
konon nak suh ganti le coz die da buat keje semalam sampai pukul 1 pagi..
aku pun iyekan le ingat die memang da penat cam nak mampus sangat tu..
dah le control macho terlebih macam hareeeemmm...
eeeeiiiii...
geramnye aku ngan mamat sengal+poyo nih..
songot tol..
pas tu bile da aku start buat keje lak..
tetibe die datang..


"nah!! ko amek ni.. pas tu ko check booth setiap 2 jam"


aku pun angguk je..
biase le baek sangat aku nih..
rupe-rupenye..
mamat tu semalam pegi PICC bkn buat keje pun..
tapi  dok bermukebuku kat situ..
argh!!
bongoks..
menyampah tol aku mamat tu...
da le sume keje aku buat sendiri je..
time shift aku lak die  tak muncul-muncul..
bengang giler..
pas tu bile jumpe die je..
tengok dok merepair rambut yang memang takkan berubah bentuk tu..
meluatnye aku..


tak pasal-pasal je abang bunga tu kene ngan aku tadi..
elok-elok je abang tu cakap ngan aku..


"dik, nak beli bunga? de bunga hidup, bunga mati pun de gak.."


dengan selambe aku jawab..


"hidup ke mati ke, pukul 5.30 tutup.."


haha..
maaf ye bang!!
saye memang tak sengaje sebenarnye..
sok kite jumpe..
saye mintak maaf ye??
huhu..
sebenarnye ngah bengang ngan orang len td..
huhu..
tapi lantak le..
bengang-bengang aku pun lastly..
dapat gak aku hilangkan jugak..
buat hobi aku le..
ape lagi??
snap-snap gambar le..
hehe..
dapat bunga curik untuk bergambar...
=p




bile la aku lak nak konvo ni?
nak bunga free jugak.. 
ngeh-ngeh.. 



7 comments:

ASSOYFINGER67 said...

datang nie..shoutmix kao blank jer huhu

~SukEMakAn~ said...

alamak!
takotnye
heeee~

fara murni said...

assoyfinger67>> mn de blank la..

sukemakan>> jgn le tkut2..
hehe..
:)

adam jaymie said...

pe lagi/.. sepak je laju2 mamat tuu.. hehee

Un Phat Lee said...

sedeh dengar citer lu nih.ehe XD

fara murni said...

adam jaymie>> rse cm nk lempg jek..
aduh..
die smpat lg cri psl..
pcahkn belon dpn mke lak..
eeeiiii...
gram tol..

un phat lee>> xyah le sdih2..
huhu..

nusha said...

ader award untuk farra,sje ske2..
rjin jgukla blog ea..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...