♥Followers♥

Cinta adalah sebuah kitaran. Apabila anda mencintai anda terluka. Apabila anda terluka, anda benci. Apabila anda benci, anda cuba melupakan. Bila anda cuba untuk melupakan, anda mula hilang. Dan ketika anda mula hilang, akhirnya anda akan jatuh cinta lagi.

Oct 10, 2010

First award

metacih nusha..
ni first time fara dpt award..
hihi..
sukenye..
nak tgk award nye??
jeng3x..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
metacih nusha..

susah je..
hihi..
tapi beautiful ke??
huhu...
dah dapat award ni..
kne wat kje sket le..

1. thanks the person who gave u dis award and the link of the person
done.. metacih byk-byk kat nusha untuk first award ni..
(^_^)

2. Spread the award to 15 blogger who you like & you think their blogs are awesome
ok..
kt cn fara nak kasi award kat 15 blogger..





5-ifa










15-erma

done...

3. Tell 7 things about yourself

1-sy syg tucen sy.. :)
2-sy student unikL miit..
3-suke tengok wayang..
4-gile camera..
5-suke beronline..
6-tak suke dipermainkan..
7-tengah cuba tenangkan hati dan perasaan ni..

huhu..

akhirnya..
stle gaks..
time kasih lagi skali kat nusha..


5 comments:

Balqis said...

ishkk..beautiful ker blog balqis..anywy tq..hehe~~

one2paii said...

toche toche..xsangka blog gua pun tersenarai..syahdu..teruja..nak nangis pun ado..gua dalam hati ado taman gak..walaupun blog gua tidak la sesempurna sgt dengan otai2 yang ado..apo2 pun gua mengucapkan terima kasih pada tuan director blog nie..TOH Che..(maksudnya terima kasih la,bukan owner blog nie TOH Che..hehe)

RuSh D said...

thanx...nanti rush d wat..tq again..huhuhu

nusha said...

thnx ea sudi wat.. =)

Pensel Kontot said...

salam...
kite dah ambek award ni...mekaseh ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...