♥Followers♥

Cinta adalah sebuah kitaran. Apabila anda mencintai anda terluka. Apabila anda terluka, anda benci. Apabila anda benci, anda cuba melupakan. Bila anda cuba untuk melupakan, anda mula hilang. Dan ketika anda mula hilang, akhirnya anda akan jatuh cinta lagi.

Jun 16, 2011

jom maen Fruit Slasher on Facebook

aku baru je start maen game ni..
hehe.. dapat gak menghilangkan bosan clas tadi..

tengok la... baru je sejam yang lepas aku maen..

tapi kire ok la..
maen game ni..


score tertinggi aku setakat ni cuma...


syian kan? huhu...

tapi tak pe la.. hehe.. menghilangkan bosan je..

ape kate korang pun maen sama.. hehe...
kot2 kita leh lawan... :)

bole join maen kat Fruit Slasher

1 comment:

AISHA INANI said...

aku tak boleh main game. kang lagho!
keh keh keh.

aku tak reti nak main game sikit2, kalo main mesti betol2... grr.


pssst: sis kalo u tukar kaler tajuk entry u kat blog nih lagik cun kot. sebab dua kaler nih tak nampakkan ur blog title. pastu remove comment moderation, best sikit... ;) PEACE YAWW

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...