♥Followers♥

Cinta adalah sebuah kitaran. Apabila anda mencintai anda terluka. Apabila anda terluka, anda benci. Apabila anda benci, anda cuba melupakan. Bila anda cuba untuk melupakan, anda mula hilang. Dan ketika anda mula hilang, akhirnya anda akan jatuh cinta lagi.

Jan 3, 2011

reunion 4 Dec 2010

cuti semester kali ni la aku rasa cam sebuk gila.
adess!!
first time aku atur event pulak tu.
huuuu..
susah gak nak satukan kawan-kawan yang lama terpisah dalam satu tarikh.
penat-penat!!
tapi apa pun.
terima kasih la kat yang banyak membantu aku.
kredit to Aiman 
dia memang banyak tolong aku.
dari tak da ayam sampai ayam ada la.
hehe..

ni la cg Syu yang sama-sama membantu menjayakan reunion ni
^_^


Mr Din  & Mr Aiman tengah berusaha untuk menyalakan api


ayam BBQ


no camera plzz..
jangan mare..


menyibuk kat situ..


best friends forever..


BBQ sedap..


dah jadi bini orang le..
semoga kekal hingga akhir hayat ye Una..

kerajinan terserlah

suma dah kenyang le..


last aktiviti sebelum berambus..
pertukaran adiah..
:)

lepas ni nak wat reunion apa la plak..
tapi harap lepas dapat kumpul semua orang le..

p/s: dah nak start sem isnin depan.
huuu..

2 comments:

Ezay Hadry said...

best woo bbq

Man-Cincai said...

dlm bnyk2 ni aku paling cool,hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...